خرید چیلر هوا خنک

در حال نمایش 6 نتیجه

دما استار فروشنده انواع چیلرهای هوا خنک (Air cooled chiller)، برند معتبر پارس تهویه گیتی در تهران است.

در کل چیلر تجهیزاتی تخصصی در زمینه تهویه مطبوع است، که در تهویه ساختمان‌ها نقش بسزایی دارد. پس نمی‌توان چیلر را بدون تحقیق و مشاوره خریداری کرد. لذا قبل از خرید چیلر هوا خنک بهتر است با مشاوران متخصص ما در دما استار مشورت بگیرید، تا با توجه به نیاز شما، ظرفیت چیلر و نوع آن را برایتان مشخص کنند.

فروش ویژه چیلر هوا خنک برند پارس تهویه در فروشگاه دما استار

چیلر هوا خنک دستگاهی از نوع چیلر تراکمی محسوب می‌شود، و قیمت چیلر تراکمی بسته به ظرفیت و هر تن تبرید آن تعیین می‌شود.

قیمت چیلر هوا خنک

قیمت چیلرهای صنعتی از 10 میلیون الی 30 میلیون تومان به ازای هر تن چیلر متغیر است. برای مثال قیمت چیلر 5 تن تبرید 130 میلیون تومان (به ازای هر تن 26 میلیون تومان) و قیمت چیلر 900 تن 8 میلیارد و 300 میلیون تومان (به ازای هر تن تقریبا 9 میلیون و 220 هزار تومان) است.


چیلرهای آبی معمولاً گران‎‌تر از چیلرهای هوا خنک هستند. علاوه بر این، تولیدکنندگان مختلف چیلر، همگی سیستم‌های خود را به صورت منحصر به فرد طراحی و قیمت گذاری می‌کنند. بنابراین مطمئن شوید که قبل از خرید، قیمت‌ها را به دقت مقایسه کرده و گزینه‌های خود را وزن کنید.

لیست قمیت چیلر تراکمی هوا خنک 50 تا 900 تن

ظرفیت چیلر هوا خنکقیمت به تومان
چیلر 50 تن تبرید510,000,000
چیلر 60 تن تبرید585,000,000
چیلر 80 تن تبرید710,000,000
چیلر 100 تن تبرید932,000,000
چیلر 150 تن تبرید1,310,000,000
چیلر 200 تن تبرید1,680,000,000
چیلر 360 تن تبرید1,995,000,000
چیلر 800 تن تبرید7,300,000,000
♦♦♦ استعلام قیمت: 77513100-021
♦♦♦ واحد فروش: 77513200-021
♦♦♦ واحد فروش: 77513400-021
قیمت ها تقریبی هستند جهت استعلام قیمت روز با دما استار تماس بگیرید.

انواع چیلرهای هوا خنک اسب‌های کاری همه کاره هستند؛ که قادر به تامین قدرت خنک کنندگی برای عملیات‌های بزرگ و کوچک هستند. لذا برخی از فاکتورهای مهم که هنگام انتخاب و خرید چیلر هوا خنک باید بدانید عبارتند از:

  1. حداقل ظرفیت چیلر
  2. نوع کنترل چیلر
  3. فشار چیلر و مبرد
  4. مقاومت در برابر دمای هوا
  5. مقدار افت فشار اپراتور
  6. اندازه فیزیکی چیلر
  7. تعداد کمپرسور

چیلر هوا خنک چیست؟

چیلرهای هوا خنک، سیستم‌های تبرید هستند؛ که سیالات را خنک می‌کنند و با سیستم هواساز یک تأسیسات کار می‌کنند. در واقع به جای اتکا به برج‌های خنک کننده به استفاده از فن برای دفع گرمای خارج از ساختمان متکی هستند.

این چیلرها در ساختمان‌های بزرگ مانند: مراکز خرید داخلی، ساختمان‌های صنعتی، هتل‌ها و بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. آنها همچنین در مکان‌هایی استفاده می‌شوند که ممکن است شامل ساختمان‌های زیادی باشد؛ که نیاز به خنک کننده دارند؛ مانند پارک‌ها و مراکز خرید در فضای باز.

اجزای اصلی چیلر تراکمی هوایی

چیلرهای هوا خنک از 5 بخش اصلی تشکیل شده‌اند: کمپرسور، اواپراتور، کندانسور، ترموستات و شیر انبساط.

  1. کمپرسور چیلر هوا خنک: این بخش برای ایجاد نیروی محرکه‌ای که مبرد را در اطراف سیستم حرکت می‌دهد، عمل می‌کند. کمپرسورها انواع مختلفی دارند که عبارتند از کمپرسورهای پیچی، رفت و برگشتی، اسکرول، دوار و گریز از مرکز.
  2. کندانسور چیلر هوا خنک: یک مبدل حرارتی است؛ که اجازه انتقال گرما از مبرد به هوا را می‌دهد. کندانسور با هوا خنک می‌شود. کندانسورهای هوا خنک از لوله‌های مس، مبرد مایع جاری و پره‌های آلومینیومی تشکیل شده‌اند که در انتقال گرما با هوای عبوری عمل می‌کنند.
  3. ترموستات چیلر هوا خنک: ترموستات کنترل کننده دمای درون سیستم است؛ یعنی با تشخیص دما، عملکرد کمپرسور و سایر قطعات را تنظیم می‌کند.
  4. اواپراتور چیلر هوا خنک: مسئول کنترل جریان ماده خنک کننده و کاهش فشار آن است. این اجزا باعث می‌شوند ماده خنک کننده تبدیل به حالت گازی شده و به کمپرسور برگردد.
  5. شیر انبساط چیلر هوا خنک: این جزء برای گسترش مبرد از شکل مایع آن به شکل گازی، قبل از ورود به اواپراتور عمل می‌کند. این شیر یک افت فشار در مسیر مبرد ایجاد می‌کند که به سمت اواپراتور می‌رود.

انواع چیلر تراکمی هوا خنک

چیلرهای هوا خنک را می‌توان بر اساس نوع کمپرسورها به 4 نوع: پیچی، رفت و برگشتی، اسکرال، چرخشی و گریز از مرکز نقسیم بندی کرد.

  1. چیلر رفت و برگشتی: گاز موجود در چیلر رفت و برگشتی با استفاده از پیستون در داخل آن فشرده می‌شود که بی شباهت به موتور خودرو نیست (به زبان ساده، گاز با استفاده از چندین پیستون برای گرم کردن آن فشرده می‌شود.)
  2. چیلرهای پیچی روتاری: کمپرسور اسکرو را می‌توان کمپرسور حلزونی نیز نامید. در داخل محفظه ثابت خود، دارای روتورهای شیاردار مارپیچ است. هنگامی که روتورهای مارپیچ در حال چرخش هستند، حجم مستقیم کاهش می‌یابد. کمپرسور پیچی روتاری توسط یک شیر ورودی کشویی یا درایو با سرعت متغیر کنترل می‌شود.
  3. چیلرهای تراکمی گریز از مرکز: یکی از ویژگی‌های اصلی چیلر تراکمی گریز از مرکز، توانایی آن در ارائه ظرفیت خنک کنندگی بالا در طراحی فشرده است. چیلر تراکمی گریز از مرکز از طریق یک پروانه کار می‌کند؛ که از نظر طراحی بسیار شبیه پمپ آب است. این پروانه با فشرده سازی مبرد عمل می کند. چیلرهای تراکمی گریز از مرکز را می‌توان با هر دو درایو با سرعت متغیر و پره‌های ورودی مجهز کرد.
  4. چیلر اسکرال: کمپرسورهای اسکرال به طور گسترده در سیستم‌های تهویه‌ی مطبوع خانگی و تجاری استفاده می‌شوند. در کمپرسور اسکرول سه عملیات مکش، تراکم و تخلیه بر عهده دو مارپیچ حلزونی است.

چگونگی نصب و راه‌اندازی چیلر تراکمی هوا خنک

چیلرها تجهیزاتی با قطعات مهم در بسیاری از تاسیسات صنعتی و تجاری هستند؛ بنابراین رعایت روش مناسب نصب چیلر برای اطمینان از عملکرد بهینه بسیار مهم است.

3 مرحله کلیدی و ساده از جمله قرار دادن صحیح دستگاه، نصب لوله‌های چیلر و اتصال دستگاه به کارخانه چیلر برای نصب چیلر هوا خنک وجود دارد که به شرح زیر است:

  1. قرار دادن چیلر برای اطمینان از جریان هوا و انتقال حرارت مناسب مهم است. دستگاه باید در یک سطح صاف در یک منطقه تهویه مناسب قرار گیرد.
  2. هنگامی که چیلر در جای خود قرار گرفت؛ لوله چیلر را طبق دستورالعمل سازنده نصب کنید. استفاده از لوله‌های با اندازه مناسب و اتصال ایمن آنها برای جلوگیری از نشتی بسیار مهم است.
  3. در نهایت چیلر را با استفاده از اتصالات شیلنگ فلزی یا تقویت شده به نیروگاه وصل کنید. قبل از راه‌ اندازی سیستم، مطمئن شوید که همه اتصالات محکم و ایمن هستند.

مشخصات فنی چیلر تراکمی هوا خنک

مزایا خرید چیلر هوا خنک شامل موارد زیر می‌شود:
  • نصب چیلرهای هوا خنک زمان کمی را می‌طلبد؛ این می‌تواند در زمان و هزینه صرفه جویی قابل توجهی داشته باشد.
  • یکی دیگر از مزایای چیلرهای هوا خنک این است که در مقایسه با سیستم‌های خنک کننده با آب، مجموعه‌های کمتری برای نگهداری دارند.
  • بدون پمپ کندانسور، برج خنک کننده و سایر قطعات، این چیلرها نسبت به سیستم‌های دیگر، با ساختار اجزای پیچیده‌تر، به تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارند.
  • چیلرهای هوا خنک در مناطق مستعد خشکسالی یا دارای منبع آب محدود ایده‌آل هستند؛ زیرا جایگزینی برای صرفه جویی در مصرف آب برای سیستم‌های سنتی خنک کننده با آب هستند.
  • چیلر هوا خنک می‌تواند با خنک کردن فرآیند با هوای محیط به جای آب، نیاز آبی را از بین ببرد و فضایی را برای عملکرد بهینه ایجاد کند.
  • سیستم‌های خنک کننده هوا در مقایسه با سایر سیستم‌های چیلر دیگر، رطوبت یا دمای محیط را تغییر نمی‌دهند.
چیلرهای هوا خنک در کنار مزایا، معایبی هم دارند که به شرح زیر است:
  • با سرد شدن هوا ممکن است با طول عمر کوتاه‌تری مواجه شود. این به این دلیل است که چیلرهای هوا خنک در فضای باز قرار دارند؛ بنابراین در معرض عوامل محیطی قرار می‌گیرند که می‌تواند طول عمر آنها را کوتاه کند؛ مانند: یخ، باران، برف، باد و تگرگ.
  • یک چیلر هوا خنک معمولاً از حداقل دو کمپرسور تشکیل شده است. اگر یکی از کمپرسورها خراب شود، کمپرسور باقیمانده به کار خود ادامه می‌دهد و ظرفیت خنک کنندگی کل چیلر به 50 درصد کاهش می‌یابد.
  • مسئله دیگری که در زمینه خرید چیلر آب خنک

    و هواخنک باید در نظر گرفت این است که، چیلرهای هوا خنک در مقایسه با چیلرهای آب خنک کارایی چندانی ندارند؛ لذا راندمان انرژی در آنها تنها حدود 1.00 کیلووات بر تن است.

چیلر هوا خنک اسکرول

اکثر چیلرهای هوا خنک از کمپرسورهای پیچی یا اسکرول استفاده می‌کنند. یک کمپرسور اسکرول با استفاده از دو اسکرول متقابل، به معنای یکی در داخل دیگری، برای فشرده‌سازی مایعات، در این مورد مبرد، کار می‌کند.

از این سیستم‌ها در بسیاری از کاربردهای تجاری و صنعتی مانند هتل‌ها، ادارات، بیمارستان‌ها و صنایع و غیره بهره می‌برند.

مهمترین نکات مثبت چیلر هوا خنک اسکرول شامل موارد زیر می‌شود:

  • عملکرد بی‌صدا، روان و قابل اعتمادتر از بسیاری از انواع دیگر کمپرسورها
  • نیاز به تعمیر و نگهداری کمتری دارند
  • نسبت به چیلرهای رفت و برگشتی، راندمان و ظرفیت بالاتری دارند

سوالات متداول

وظیفه مهم چیلر هوا خنک چیست؟

سیستم‌های چیلر، که بخشی از سیستم HVAC هستند؛ با حذف گرما به تنظیم دما در ساختمان‌ها کمک می‌کنند. آنها از مبرد مایع برای تولید آب سرد برای تهویه مطبوع استفاده می‌کنند.

سیستم‌های چیلر چگونه کار می‌کنند؟

در طول چرخه خنک کننده، مبرد به گازی در اواپراتور تبدیل می‌شود که گرما را جذب می‌کند. در مرحله بعد، مبرد گازی توسط یک کمپرسور یا ژنراتور فشرده می‌شود. پس از آن، از کندانسور عبور می‌کند که انرژی گرمایی ناخواسته را حذف می‌کند.

با از دست دادن گرما، مبرد به مایع باز می‌گردد. با این حال، بسیار سردتر از ابتدای چرخه خواهد بود. سپس مبرد دوباره از طریق سیستم باز می‌گردد و چرخه خنک کننده را ادامه می‌دهد.

‌چه نوع کمپرسوری برای چیلر هوا خنک مورد نیاز است؟

معمولا چیلرها از یکی از این 4 نوع کمپرسور رفت و برگشتی، اسکرول، پیچی و گریز از مرکز استفاده می‌کنند؛ که هر کدام کارایی و ویژگی مخصوص به خود را دارند.

کدام سیستم چیلر برای تاسیسات من بهتر کار می‌کند؟

اگر مطمئن نیستید که ساختمان شما به چه نوع یا اندازه سیستم چیلر نیاز دارد؛ با مشاوران ما در دما استار تماس بگیرید.

مجموعه دما استار با بیش از 15 سال تجربه در زمینه تامین تاسیسات حرارتی، برودتی و تهویه مطبوع می‌تواند به شما در یافتن سیستم مناسب برای تاسیساتی که دارید یا قرار است، راه اندازی کنید؛ کمک کند.

نهایتاً امیدواریم با این اطلاعات ارزشمندی که در این محتوا در مورد چیلر هوا خنک نوشته شده است؛ توانسته باشیم به شما د‎ر انجام بهترین خرید کمک کنیم.