اکثر بویلرها و یا دیگ شوفاژ چدنی گرمای مورد نیاز خود را از آب و یا بخار که ماحصل سوخت مشعل موتورخانه است، تامین می کنند. در واقع به صورت کلی می توان گفت مشعل موتورخانه با اتصال به دیگ، وظیفه تامین گرمای لازم جهت تبدیل آب موجود در دیگ به بخار را برعهده دارد.
خرید مشعل موتورخانه
عوامل مهم در تعیین قیمت مشعل موتورخانه شامل موارد زیر می شود.
- انواع مشعل
- تعداد کنترل کننده به کار رفته
- ترموستات
- فتوسل
- ظرفیت مشعل
- افزایش ارتفاع
- میزان غلظت هوا
- میزان ارزش حرارتی
- قطر لوله شعله پوش
به صورت کلی بازه قیمتی مشعل های گازی موتورخانه از 59.000.000 ریال تا 600.000.000 ریال در بازار موجود است و رنج قیمتی مشعل گازوئیلی نیز از 68.000.000 ریال تا 460.000.000 ریال است. برای دریافت لیست قیمت دقیق از برندهای ایران رادیاتور، شوفاژکار و هوفمات با دما استار تماس بگیرید.
خرید مشعل موتورخانه و شوفاژخانه
مشعل را میتوان به عنوان یک دمنده صنعتی در نظر گرفت که باعث ورود گرما با فشار به درون دیگ می شود و بر اساس میزان نیاز بخار دیگ، این گرمای تزریق شده را افزایش و یا کاهش می دهد.
کاربرد مشعل موتورخانه
مشعل غالبا در کارخانه ها جهت دیگ بخار و ذوب بکار گرفته می شود و از سویی در مصارف خانگی نیز کاربرد داشته و باعث گرمایش محیط و آب مصرفی می گردد. شایان ذکر است از دیگر کاربردهای مشعل موتورخانه میتوان به ایجاد سیستم گرمایش در خشک کن ها اشاره کرد.
به طور کلی عملکرد مشعل موتورخانه را میتوان در پنج مورد زیر خلاصه کرد:- ارسال سوخت به محفظه احتراق
- ارسال هوا به محفظه احتراق
- مخلوط کردن سوخت و هوا
- سوزاندن مخلوط سوخت و هوا
- حذف محصولات حاصل از احتراق
احتراق کامل زمانی اتفاق می افتد که تمام عناصر و ترکیبات قابل احتراق سوخت به طور کامل اکسید شوند. با این حال، با احتراق کامل، محصولات جانبی مضر احتراق، از جمله NOx و CO به وجود میآیند.
مقدار NOx و CO تولید شده تا حد زیادی به طراحی مشعل و همچنین سوخت مصرف شده بستگی دارد. مشعل های دارای NOx کنترل نشده ممکن است 60 پی پی ام یا بیشتر تولید کنند. و مشعل هایی با NOx کم در حالت استاندارد فعلی هستند و معمولاً NOx 30 ppm تولید می کنند.
انواع مشعل موتورخانه
برای استعلام قیمت و خرید مشعل گازی ایران رادیاتور و مشعل گازی شوفاژکار کلیک کنید. مشعل موتورخانه یک عملکرد اساسی را در موتورخانه هر ساختمان ارائه می دهد: در واقع با مخلوط کردن سوخت و هوا احتراق ایجاد می کند. مشعل ها با انواع مختلفی از سوخت روشن می شوند و به همین دلیل میتوان انواع مشعل موتورخانه را بر اساس سوخت مصرفی تقسیم بندی کرد.
- مشعل گازی
- مشعل گازوئیلی
- مشعل دوگانه
اما رایج ترین نوع سوخت مشعل موتورخانه، گاز طبیعی، گازوئیل و زغال سنگ است. که هر کدام متناسب با شرایط کاربردی مشعل مورد استفاده قرار می گیرند.
1. مشعل گازی
مشعل های گازی جز پرکاربردترین نوع مشعل ها در موتورخانه ها به شمار می روند. دلیل این امر نیز استفاده مشعل از سوخت گاز شهری است. که از مزایای آن میتوان به 3 مورد زیر اشاره کرد.
- آلودگی کمتر
- دسترسی بهتر
- قیمت مشعل گازی مناسب است.
- فن دار
- بدون فن یا دمنده دار (مشعل های استفاده شده جهت پکیج منازل از این نوع هستند)
2. مشعل گازوئیلی
همانطور که از نامش پیداست این نوع مشعل ها از سوخت مایع (گازوئیل) استفاده می کنند. که عمدتا از این نوع مشعل در صنعت و مناطقی که دسترسی به گاز شهری امکان پذیر نیست استفاده می شود. سوخت گازوئیل نیازمند اتمیزه کردن سوخت است و از سویی می بایست ترکیب سوخت با احتراق انجام گردد در نتیجه عملکرد و کارکرد محدودتری به نسبت نوع گازی خواهد داشت.
3. مشعل دوگانه سوز
هنگامی که مشعل برای کارکرد بهتر نیازمند سوخت دیگر شود به آن دوگانه سوز می گویند. در واقع مشعل های دوگانه سوز از دو سوخت گاز شهری و گازوئیل استفاده می کنند. درصورتی که مشعل قابلیت استفاده از سوخت مازوت را نیز داشته باشد به آن مشعل سه گانه سوز و یا چندگانه سوز نیز می گویند.
لازم به ذکر است در صورتی که مشعل در حالت سه گانه سوز مورد استفاده قرار گیرد نیازمند پیش گرمکن جهت جلوگیری از یخ زدن مازوت در فصل زمستان است.
5 نکته مهم برای خرید مشعل موتورخانه
رتبه مشعل را بدانید.
ابتدا درجه مشعل را در نظر بگیرید. شما باید به دنبال یک مشعل با حداکثر امتیاز ورودی و بالاتر از حداکثر سرعت سوختن تجهیزات باشید.
بار احتراق را تعیین کنید.
نسبت چرخش به پایین و نسبت حداکثر ظرفیت به حداقل ظرفیت، انعطاف پذیری مشعل را نشان می دهد. اگر به دنبال مشعلی هستید که بتواند انواع منحنی های بار را تحمل کند، به دنبال مشعل با نسبت چرخش بزرگتر باشید.
چگونگی نصب را در نظر بگیرید
هنگام انتخاب مشعل، سهولت نصب، دسترسی و تنظیم آن را در نظر بگیرید. نصب مشعل باید امکان جدا شدن سر و دسترسی به سایر قسمت های مهم را فراهم کند. به این ترتیب دیگر لازم نیست مشعل را به طور کامل جدا کنید، فقط کافی است، سیم کشی را بردارید یا تجهیزات دیگر را جابجا کنید. برخی از مشعل ها نیاز به نصب مواد نسوز حجیم دارند که نصب و نگهداری آنها دشوار است.
با یک متخصص مشعل مشورت کنید.
از آنجایی که فرآیند انتخاب دشوارتر می شود، برای مشاوره با یک متخصص مشعل صحبت کنید.از فروشگاه های معتبر اقدام به خرید کنید.
انتخاب نادرست در خرید مشعل موتورخانه و با آگاهی کم از این تجهیز مهم، بسیار پر هزینه خواهد بود. جستجو و تحقیق در خصوص فروشگاه های معتبر بهترین گزینه برای خریدی مطمن است چرا که علاوه بر تهیه یک مشعل متناسب با خواسته و نظر شما از مشاوره قبل از خرید و ضمانت محصول نیز برخوردار خواهید شد.